Wie zijn we?

Heleen Emonds


 

In 2011 studeerde ik af aan de Katholieke Universiteit van Leuven als Master in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen. Aangezien mijn stage in het buitengewoon onderwijs me sterk boeide, koos ik ervoor om na mijn studies een extra opleiding  Buitengewoon Onderwijs aan de Katholieke Hogeschool te Leuven te volgen.


Na mijn opleiding ging ik aan de slag als logopediste in een groepspraktijk. Daar behandelde ik kinderen met taal-, spraak- en leermoeilijkheden. Daarnaast deed ik ervaring op in het buitengewoon onderwijs. Hier kwam ik in contact met heel wat uiteenlopende problematieken (meertaligheid, mentale beperking,  taal- en leerstoornissen, spraakstoornissen en autisme).


In juli 2015 startte ik mijn eigen praktijk op in Tielt-Winge. Hier werk ik voornamelijk met kinderen met spraak-, taal- en leermoeilijkheden. Tevens ben ik nog steeds werkzaam in  het buitengewoon onderwijs  als logopediste.


Ik ben lid van de VVL (Vlaamse Vereniging voor Logopedisten) en blijf me bijscholen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie.


Soetkin Verbruggen

 

 

 

Sien Stroo

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved