Wie zijn we?

Heleen Emonds


 

In 2011 studeerde ik af aan de Katholieke Universiteit van Leuven als Master in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen. Aangezien mijn stage in het buitengewoon onderwijs me sterk boeide, koos ik ervoor om na mijn studies een extra opleiding  Buitengewoon Onderwijs aan de Katholieke Hogeschool te Leuven te volgen.


Na mijn opleiding ging ik aan de slag als logopediste in een groepspraktijk. Daar behandelde ik kinderen met taal-, spraak- en leermoeilijkheden. Daarnaast deed ik ervaring op in het buitengewoon onderwijs. Hier kwam ik in contact met heel wat uiteenlopende problematieken (meertaligheid, mentale beperking,  taal- en leerstoornissen, spraakstoornissen en autisme).


In juli 2015 startte ik mijn eigen praktijk op in Tielt-Winge. Hier werk ik voornamelijk met kinderen met spraak-, taal- en leermoeilijkheden. Tevens ben ik nog steeds werkzaam in  het buitengewoon onderwijs  als logopediste.


Ik ben lid van de VVL (Vlaamse Vereniging voor Logopedisten) en blijf me bijscholen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie.


Soetkin Verbruggen

 


Ik studeerde in 2014 af als Master in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan de KU Leuven. Sindsdien werk ik voornamelijk met kinderen met taal-, articulatie en leermoeilijkheden. Sinds januari 2018 werk ik in de praktijk Logopedie 4 Kids in Tielt-Winge. 

Daarnaast ben ik sinds oktober 2019 ook werkzaam als ondersteuner vanuit het Koninklijk Instituut Woluwe voor kinderen met een taalstoornis en dove/slechthorende kinderen.

 

 

Sien Stroo

 


In juni 2015 studeerde ik af als Master in de Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Ik liep stage in zelfstandige praktijken en in het buitengewoon onderwijs. Hierdoor werd mijn interesse in het onderwijs aangewakkerd en vervolgde ik in 2015-2016 mijn masteropleiding met een Specifieke Lerarenopleiding in de Gezondheidswetenschappen. Hierna deed ik als zelfstandige logopediste ervaring op bij kinderen met taal-, leer- en articulatieproblemen.


Vanaf september 2020 versterk ik het team in Tielt-Winge. Daarnaast ben ik ook werkzaam als logopediste in mijn eigen praktijk te Bunsbeek.

 

Copyright @ All Rights Reserved